Smartton SE

afmeting 30x60x6 cm

Mount Kenia HFSmarton SE Mount Kenia 30x60x6 cm HK

per m2 ca. € 14,95


   Actie wavestone

   afmeting 30x60x8 cm

   rood nuance

Smartton Wave Adamello 30x60x8 cm

per m2 ca. € 16,95

Resultaten 1 - 10 van 10

Duracer keramische tegel met beton onderlaag

Duracer keramische tegel met beton onderlaag

Duracer is een technische innovatie die het beste van keramiek, verenigt met de functionaliteit van beton. Keramische tegels hebben ontegenzeggelijk veel technische voordelen. Ze zijn onderhoudsarm, zuurbestendig, krasbestendig en kleurecht, om maar eens wat te noemen. Daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien van antislip oppervlak. Door moderne digitale druktechnieken, zijn keramische tegels tegenwoordig ook nog eens in de meest fantastische designs verkrijgbaar.

Voor de plaatsing van keramische tegels op terrassen is heel wat technische kennis vereist mbt funderingopbouw, plaatsing in drainagemortel enz. Duracer maakt plaatsing in een simpele zand of splitfundering mogelijk. U bespaart tijd en geld. Beton is een ideale drager om een keramische tegel extra stevigheid te geven. Zo ontstaat er bij Duracer een perfecte harmonie tussen een hoogwaardige keramische tegel van ca. 9 mm en een betonnen drager van ca 28 mm.  In samenwerking met Ardex, dé lijmspecialist uit Duitsland, is een speciale lijm ontwikkeld die beide helften met elkaar verbindt tot een oersterk geheel van 4 cm. Geen enkel ander vergelijkbaar product op de markt heeft dezelfde hechtkracht als Duracer. 

  • Gemakkelijk te verwerken door de nauwkeurige afstandshouder op de zijkant van de tegel
  • Vorstbestendig
  • Superieure hechting tussen de keramische tegel en de betonnen ondergrond, door gebruik van innovatieve Ardextechnologie.
  • Gewicht per tegel blijft als enige met ±22 kg onder de NIOSH-norm van 23 kg. Dat betekent dat u Arbo-technisch volgens de richtlijnen kunt verwerken
  • De tegels zijn gerectificeerd en zeer maatvast.
  • Door het gebruik van hoogwaardige keramische materialen, is het oppervlak anti-slip, kleurvast, gemakkelijk in onderhoud, vlek- en zuurbestendig
  • Duracer kan verwerkt worden in een  traditioneel zand- of splitbed.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser instellingen. Meer info.