Smartton SE

afmeting 30x60x6 cm

Mount Kenia HFSmarton SE Mount Kenia 30x60x6 cm HK

per m2 ca. € 14,95


   Actie wavestone

   afmeting 30x60x8 cm

   rood nuance

Smartton Wave Adamello 30x60x8 cm

per m2 ca. € 16,95

Hillhout Douglas veranda Excellent

E-mailadres
hillhout veranda excellent, overkapping, douglas, hillhout veranda excellent 300, hillhout veranda excellent 400, hillhout veranda excellent 500, hillhout veranda excellent 600, hillhout veranda excellent 700
Afmeting
Beschrijving

Verander je terras in een sfeervolle buitenkamer met de Hillhout Veranda Excellent gemaakt van douglashout. Douglashout heeft een warme uitstraling en is daarmee bij uitstek geschikt voor het creëren van een gezellige sfeer buiten. De Hillhout Veranda Excellent is zeer robuust door het gebruik van gelamineerde staanders van 14x14 cm en gelamineerde liggers van 5,8x14 cm. Het dak is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten in de varianten helder of opaal. Deze veranda's zijn voorzien van geïntegreerde dakgoot en hemelwaterafvoer.

Douglashout is geliefd om haar warme uitstraling en valt in duurzaamheidsklasse 3, daarmee is het één van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Onbehandeld verkleurt douglas naar een blauw-grijze tint. Om vergrijzing tegen te gaan kunt u een beits of ïmpregneermiddel toepassen.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser instellingen. Meer info.