Producten


Smartton SE wave

afmeting 60x60x6 cm

Mount Kenia Smartton Wave 60x60x6 cm Mount Kenia

per m2 ca. € 21,95


  Smartton HK

   afmeting 60x60x4 cm

   marrone

ACTIE Smartton XS Kilimanjaro 60x60x5

per m2 ca. € 16,95

Embadecor (Blokhut) beits transparant

Leverbaar in 2,5 ltr. blik.Embadecor is in meerdere transparante kleuren leverbaar. Door het hout te behandelen met een beits blijft de rustieke structuur van het hout ook na de behandeling zichtbaar.
embadecor, blokhutbeits, beits, impregneer, impregneermiddel, 2,5 ltr, mahonie, teak, kleurloos, naturel, grenen, licht eiken, bangkirai, goudgrenen, lariks, tabaksbruin, noten, palissander, zilvergrijs, leisteengrijs, water gedragen, waterbasis
Kleur/afmeting
Beschrijving Embadecor W is een toegelaten watergedragen houtverduurzamingsmiddel en decoratieve bescherming tegen weersinvloeden in 1. Het beschermt houtoppervlakkten tegen blauwschimmel, houtrot, weersinvloeden (zon, regen) en tegen vergrijzing. Door het hout te behandelen met een beits blijft de rustieke structuur van het hout ook na de behandeling zichtbaar. De in het product aanwezige pigmenten, die bestand moeten zijn tegen de invloeden van licht, weer en harsen, beschermen uw mooie hout tegen UV-straling en vocht. Verder moet een beits speciale bestanddelen bevatten, die een aantasting van hout door blauw- en houtrotverwekkende schimmels voorkomt.

Embadecor is in meerdere transparante kleuren leverbaar: kleurloos (naturel), grenen, licht eiken, teak, bangkirai, mahonie, olijfgroen, goudgrenen, lariks, tabaksbruin, noten, palissander, zilvergrijs en leisteengrijs.

* Versturen van Embadecor duurt ca. 7 werkdagen

 Embadecor W kleurenvoorbeeld 2020

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser instellingen. Meer info.