Smartton SE

afmeting 30x60x6 cm

Mount Kenia HFSmarton SE Mount Kenia 30x60x6 cm HK

per m2 ca. € 14,95


   Actie wavestone

   afmeting 30x60x8 cm

   rood nuance

Smartton Wave Adamello 30x60x8 cm

per m2 ca. € 16,95

Terrastegel Estetico vlak Pit Black B-KEUS

E-mailadres
Afmeting 60x60x4 cm
Estetico Vlak 60x60x4 cm, pit black, tuinvisie, betontegel zonder facet, antraciet, zwart
Prijs per m²
ca. € 10,95
Afmeting
Beschrijving Estetico Vlak 60x60x4 cm is een strak afgewerkte betontegel zonder facet. Kleur antraciet (Pit Black)

B-keus wil zeggen dat er kleine gebreken zoals kleurverschil, niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel, lichte randschade of schoonheidsfoutjes in de oppervlaktestructuur mag zitten. B-keus is een stuk goedkoper dan 1e kwaliteit, hierdoor kunt u geen 100% garantie van de kwaliteit verwachten. Als u kiest voor B-keus dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit. Vaak moet u wat tegels verzagen omdat het qua afmeting niet altijd precies uitkomt, ons advies is om de tegels voordat u begint met leggen te selecteren en de minste tegels gebruikt om te verzagen.

U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser instellingen. Meer info.